Home arrow Guestbook

  • HU
  • RO
  • EN
Home
What is Reiki?
The 5 daily percepts of Reiki
Levels of Reiki
About Reiki treatments
About courses
Reiki Camps
Articles

Daily Advices
Szemnek és Léleknek
News
Books
Forum
Guestbook
Search
Photo Gallery
Contact Us
Links

   157 hozzászólás.
< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >


Új bejegyzés
Név: corina
E-mail: corina_untila @yahoo com
Ország
Dátum és idő: 2005-12-12 00:00:00
Hozzászólás: ma bucur ca existati sper ca si eu sa pot face cursurile Reiki ,sa am acceptul Divin sa pot fi de folos ait mie cit si celorlalte fiinte,va rog sa-mi spuneti unde pot face acceste cursuri in Timisoara si cit costa, multumesc!
Értékelés:

Név: ignoria
E-mail: maktub_ignoria@yahoo.com
Ország
Dátum és idő: 2005-12-01 00:00:00
Hozzászólás: este extraordinar sa gasesti site-uri de genul asta. intreba un anume bodan ce este reiki...draga bogdan..daca citesti tot ce scrie pe acest site gasesti singur raspunsul la intrebarea ta. oricum..reiki este un lucru minunat,trebuie numai descoperit. mult noroc !! desupra norilor, cerul e intotdeauna albastru!! remember this... :)
Értékelés:

Név: cristi
E-mail: tasterman2002@yahoo.com
Ország
Dátum és idő: 2005-11-18 00:00:00
Hozzászólás: Zilele trecute am luat pe cineva din familie ca subiect si am convins persoana respectiva(o persoana in varsta) sa accepte o sedinta.Am convins-o prin faptul ca i-am zis ca stiu o metoda de vindecare asiatica (Reiki) cu ajutorul bioenergiei si am intrebat-o daca vrea.Persoana respectiva crede in vindecari de genul asta si a acceptat.Am asezat-o pe un scaun,i-am zis sa inchida ochii si i-am pus 4 degete de la mana dreapta la frunte si 4 degete de la mana stanga la ceafa ,degetele mainilor fiind la o distanta de cap de circa 3 cm.Am tinut mainile o perioada de 2-3 minute in aceasta pozitie.Am intrebat-o pe persoana respectiva ce simte.Mi-a zis ca simte un aer cald care se misca in jurul capului (fara ca eu sa-mi misc mainile deasupra capului sau) .Apoi eu am simtit(cu mainile) intr-o zona a capului persoanei(in crestet),o zona mai rece-asta mi s-a parut ciudat.Am atins persoana respectiva pe crestet cu palma tinand-o in acel loc 2-3 secunde.Apoi am coborat si am simtit iar in zona urechii drepte raceala(ca o rasuflare a cuiva).Am atins urechea dreapta cu palma.Apoi am coborat tinand mainile paralele, cu mana dreapta spre piept, iar cu mana stanga spre spate,departate de corpul persoanei (3-4 cm).Persoana respectiva a zis ca simte o apasare si un aer greu ca de plumb in partea de sus unde am efectuat pasele si ca o apuca somnul desi ea tinea in timpul asta ochii inchisi.A mai zis ca pleoapele ii sunt grele ca de plumb si ca o apuca somnul.La un moment dat a spus ca ii amorteste maxilarul si ca simte o apasare tot mai mare.Am constatat ca vorbeste din ce in ce mai rar si intarzie raspunsurile la intrebarile pe care i le puneam ca un om buimac de somn.Din acest moment m-am speriat si am intrerupt brusc sedinta de teama sa nu se intample ceva rau.Dar m-am gandit ca metoda este asemanatoare cu hipnoza mesmeriana si nu a necesitat nici un fel de inductie de relaxare sau de sugestie.Pur si simplu am tacut,am efectuat pasele si am intrebat persoana ce senzatii are in anumite momente.Pentru mine a fost o experienta inedita si cam ciudata. Precizez ca sunt la prima experienta de genul asta.As dori un comentariu specializat daca se poate referitor la ceea ce s-a intamplat.
Értékelés:

Név: Ioana
E-mail: ilon121vila@yahoo.com
Ország
Dátum és idő: 2005-10-27 00:00:00
Hozzászólás: instructiv :)
Értékelés:

Név: anya
E-mail: anyasolo@yahoo.com
Ország brasov
Dátum és idő: 2005-10-11 00:00:00
Hozzászólás: In vara 2005 am plecat in vacanta;din bogata biblioteca personala o singura carte m-a indemnat s-o iau Reiki traditional....M-am simtit excelent si in timp ce o citeam si dupa...Astazi am ajuns pe NET (cu alte cautari) si am descoperit acest site,care ,ca un magnet m-a atras si pot sa spun ca nu am pierdut ,ci am castigat citindu-l ! Felicitari!
Értékelés:

Név: adriana
E-mail: adriana_florenta@yahoo.com
Ország constanta
Dátum és idő: 2005-10-01 00:00:00
Hozzászólás: pt ca nu exista destul de multe informatii cu privire la data locul in care se tin cursurile si conferintele.eu nu am gasitar trebui sa existe asa ceva pt fiecare judet in parte.ma intereseaza si nu stiu cum sa fac.in rest sunt acaparata de noutatile acestea
Értékelés:

Név: Daniel Ianc
E-mail: danuti@gmx.net
Ország Deva
Dátum és idő: 2005-09-15 00:00:00
Hozzászólás: Este un site super de tot.In el gasesti tot ce vrei si chiar mai mult despre evolutie si mai ales despre Reiki.Daca doar acuma l-am gasit inseamna ca acuma trebuia sa il gasesc, asa cum s-a intamplat si cu Reiki.Pace si lumina
Értékelés:

Név: eu
E-mail: eu
Ország suceava
Dátum és idő: 2005-09-01 00:00:00
Hozzászólás: reiki reiki si iar reiki
Értékelés:

Név: bogdan
E-mail: vasi_lacri@yahoo.com
Ország suceava
Dátum és idő: 2005-08-22 00:00:00
Hozzászólás: CE INSEAMna REIKI :)
Értékelés:

Név: arriana
E-mail: sei_arriana@yahoo.com
Ország israel
Dátum és idő: 2005-08-17 00:00:00
Hozzászólás: Cu reiki viata mea e mai luminoasa si plina de iubire.MULTUmesc
Értékelés:

Developed and implemented by: Xenzor Team
 
Copyright © www.reikitraditional.ro