Home arrow Vendégkönyv

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Mi a Reiki ?
A Reiki 5 Alapelve
A Reiki fokozatai
A Kezelésekről
Tanfolyamokról
Táborok
Jegyzetek

Napi Bölcselet
Szemnek és Léleknek
Újdonságok
Könyvajanló
Fórum
Vendégkönyv
Keresés
Fotógaléria
Kapcsolatok
Linkek

   

Vendégkönyv

Üdvözöllek a Tradicionális Reiki Vendégkönyv oldalán!


157 hozzászólás.
< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >


Új bejegyzés
Név: Stelian
E-mail: posibil1@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2011-05-07 22:30:55
Hozzászólás: Sunteti deosebiti...Felicitari
Értékelés:

Név: Radu
E-mail: radu.radu
Ország oriunde
Dátum és idő: 2011-04-16 12:11:52
Hozzászólás: Intrebare. Oarea cel care isi asuma identitatea emerson_lp si a carui postari le mai regasiti aici: *** este acelasi cu cel care a mai dat raspunsuri si pe acest site? ***

Din moment ce intre utilizatorii acestui site nu se regaseste nici unul cu nickname-ul mentionat in mesajul de mai sus (si in consecinta nici raspunsuri date de acesta), consider aceasta postare a fi o incercare de prost gust de a face reclama la alte site-uri sau de a denigra anumite persoane.
Astfel de incercari nu au ce cauta pe www.reikitraditional.ro! Ca urmare, mesajul este partial cenzurat.

Daca doriti promovarea site-ului dvs. pe www.reikitraditional.ro, puteti trimite un mesaj in acest sens la adresa de mail postat la "Contacte", vom analiza propunerea si, in cazul acceptarii acesteia, linkul va fi postat in sectiunea corespunzatoare.
Multumesc pt intelegere.
BLaszlo


Értékelés:

Név: bernadett
E-mail: bernadett760920@freemail.hu
Ország magyarország
Dátum és idő: 2011-04-04 13:45:54
Hozzászólás: Ez az oldal egy kincs és örülök hogy rátaláltam
Értékelés:

Név: Mihai
E-mail: mihaistancu@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2011-02-16 18:21:04
Hozzászólás: Felicitari pentru site !
Am facut gradul 1 si 2 de Tehnica Radianta si, incetul cu incetul simt ca ma pregatesc pentru mai mult, mai profund sau pentru un pas superior - cuvintele sunt atat de sarace si par nepotrivite in acest domeniu.
As avea nevoie de niste sfaturi.As putea face direct gradul 3 in Usui Reiki Shiki Ryōhō sau Gendai Reiki Ho, sau ar trebui sa le reiau pe fiecare de la inceput pentru aprofundare ? Acordajele sunt aceleasi in fiecare sistem mentionat mai sus (incluzand Tehnica Radianta) ? Multumesc frumos si anticipat pentru raspunsuri.

Tehnica Radianta face parte si ea din familia tehnicilor Reiki non-traditionale. Neparticipand la nici o initiere la Radiance, nu pot aprecia daca sunt sau nu la fel cu cele de la Reiki traditional, dar presupun ca nu - tinand cont si de faptul, ca este impartit in mai multe nivele (7) decat Reiki Traditional (3, respectiv la unii maestrii 4).
In Reiki Traditional nivelul shinpiden (adica gr III sau de maestru) se acorda in special celor care vor sa duca mai departe traditiile, initiind si pe altii in aceasta tehnica. De acea - cred eu - cine vrea sa ajunga la acest nivel in Reiki, va trebui sa parcurga fiecare gr de initiere, sa cunoasca principiile etice, tehnicile de tratament, simbolurile si modul lor de utilizare (corespunzator nivelului de initiere), sa aiba experienta in a lucra cu Reiki etc. Fara acestea nu vad cum ar putea transmite o traditie vie, bazata pe cunostinte si experienta celor care sunt interesati de aceasta cale spirituala.
BLaszlo
Értékelés:

Név: Lucian
E-mail: lucianbogdan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2011-01-21 22:41:36
Hozzászólás: Atunci când cei din jurul tău (familie, prieteni, colegi) ţi se plâng de vreo problemă de sănătate, poţi deschide cu ei subiectul Reiki, explicându-le ce înseamnă şi cum îi poate ajuta. Unii vor refuza, unii vor fi reticenţi (având nevoie de timp şi de informaţii ca să accepte o asemenea idee), unii vor fi curioşi, iar unii vor fi dornici să participe la o şedinţă de tratament.

Tratamentele ar fi indicat să le faci într-un loc în care atât persoana tratată cât şi tu să vă simţiţi confortabil. Cu alte cuvinte, ar fi potrivit să vă întâlniţi acasă la unul dintre voi, într-o perioadă în care să nu fiţi deranjaţi de alte probleme sau persoane.

Ai grijă la tine şi la cât din timpul tău eşti dispusă să acorzi acestui lucru. Poate apărea tendinţa să îţi supraîncarci orarul cu tratamente (ceea ce îţi va răpi din timpul pe care ai vrea să îl dedici altor activităţi), sau se poate întâmpla să vrei să grăbeşti lucrurile. Poate că la început vor fi puţine persoane dornice să le faci tratament, poate că la unele rezultatele nu vor fi pe măsura aşteptărilor (ale tale şi ale lor). Ai răbdare, ai încredere în Reiki şi bazează-te pe intuiţie.
Értékelés:

Név: camelia
E-mail: cameliabigan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2011-01-19 14:25:58
Hozzászólás: Ma bucur ca vorbiti asa deschis aici. Imi place si muzica, o ascult in timp ce scriu. Am facut un curs reiki pentru gradul 1. Ash vrea sa trec la gradul doi, dar pentru asta maestrul a spus sa fac o serie de tratamente pe persoane. Cum sa fac asta, ca nu-mi vine sa-i abordez pur si simplu, nici sa dau anunt public pentru asta. Multi mi se plang de cate o problema, dar cum sa le fac tratamentul, la birou, sa-i invit acasa, sa merg la ei!? Si cum sa le zic fara a crede ca sunt in vreun fel. Ei parca vin spre mine si imi spun problemele, dar cum sa ma apuc in autobuz, la birou, sau pe unde i intalnesc sa le fac tratament reiki. Unii sunt necunoscuti, cum fac ,unde fac asta!?
Értékelés:

Név: Lucian
E-mail: lucianbogdan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2011-01-01 12:17:24
Hozzászólás: Te aşteptăm cu drag pe forum, pentru a discuta despre orice te interesează legat de Reiki.
Értékelés:

Név: zina
E-mail: casper59summer@yahoo.com
Ország basarabia
Dátum és idő: 2010-12-23 21:57:52
Hozzászólás: foarte interesant, am descoperit acest site intamplator, sau poate nu ! asa a fost sa fie,! a sosit timpul ! ? cat despre punerea mainilor, faceam si fac asta fara sa stiu ca de fapt asta e reiki, intuitie ?, intamplare ? descoperire ? revelatie ? din toate cate ceva ! minunat! vreau sa stiu mai mult ! caci meritul e al celui care face bine ! dar un merit si mai mare il are cel care poate face rau , dar se abtine sa faca asa ceva !
Értékelés:

Név: de-a dura lex
E-mail: email@anonimat.ro
Ország România
Dátum és idő: 2010-11-22 14:53:25
Hozzászólás: Nu mă interesează Reiki, dar țin să vă felicit pentru acest sait și să vă urez baftă.
Értékelés:

Név: suparare
E-mail: itabria@yahoo.com
Ország romania
Dátum és idő: 2010-11-14 16:29:14
Hozzászólás: Avand in vedere ca Cartea de Oaspeti a fost lansat cu scopul de a va putea transmite parerile, observatiile sau impresiile legat de site, respectiv de a putea transmite mesajele si sugestiile destinate administratorilor paginii www.reikitraditional.ro, inscrisurile postate de utilizatorul "suparare", respectiv raspunsurile primite de la "Lucian" au fost transferate pe Forum sub tematica:

Suparare, ingeri, vraja si Reiki

Va multumesc pt intelegere
SiteAdmin
Értékelés:

Developed and implemented by: Xenzor Team
 
Copyright © www.reikitraditional.ro