Home arrow Cartea de oaspeti

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   

Cartea de oaspeti

Bine ai venit pe pagina cărtii de oaspeti!


157 comentarii.
< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >


Adaugă comentariu
Nume: Stelian
E-mail: posibil1@yahoo.com
Tară Romania
Data si ora: 2011-05-07 22:30:55
Comentariu: Sunteti deosebiti...Felicitari
Apreciere:

Nume: Radu
E-mail: radu.radu
Tară oriunde
Data si ora: 2011-04-16 12:11:52
Comentariu: Intrebare. Oarea cel care isi asuma identitatea emerson_lp si a carui postari le mai regasiti aici: *** este acelasi cu cel care a mai dat raspunsuri si pe acest site? ***

Din moment ce intre utilizatorii acestui site nu se regaseste nici unul cu nickname-ul mentionat in mesajul de mai sus (si in consecinta nici raspunsuri date de acesta), consider aceasta postare a fi o incercare de prost gust de a face reclama la alte site-uri sau de a denigra anumite persoane.
Astfel de incercari nu au ce cauta pe www.reikitraditional.ro! Ca urmare, mesajul este partial cenzurat.

Daca doriti promovarea site-ului dvs. pe www.reikitraditional.ro, puteti trimite un mesaj in acest sens la adresa de mail postat la "Contacte", vom analiza propunerea si, in cazul acceptarii acesteia, linkul va fi postat in sectiunea corespunzatoare.
Multumesc pt intelegere.
BLaszlo


Apreciere:

Nume: bernadett
E-mail: bernadett760920@freemail.hu
Tară magyarország
Data si ora: 2011-04-04 13:45:54
Comentariu: Ez az oldal egy kincs és örülök hogy rátaláltam
Apreciere:

Nume: Mihai
E-mail: mihaistancu@yahoo.com
Tară Romania
Data si ora: 2011-02-16 18:21:04
Comentariu: Felicitari pentru site !
Am facut gradul 1 si 2 de Tehnica Radianta si, incetul cu incetul simt ca ma pregatesc pentru mai mult, mai profund sau pentru un pas superior - cuvintele sunt atat de sarace si par nepotrivite in acest domeniu.
As avea nevoie de niste sfaturi.As putea face direct gradul 3 in Usui Reiki Shiki Ryōhō sau Gendai Reiki Ho, sau ar trebui sa le reiau pe fiecare de la inceput pentru aprofundare ? Acordajele sunt aceleasi in fiecare sistem mentionat mai sus (incluzand Tehnica Radianta) ? Multumesc frumos si anticipat pentru raspunsuri.

Tehnica Radianta face parte si ea din familia tehnicilor Reiki non-traditionale. Neparticipand la nici o initiere la Radiance, nu pot aprecia daca sunt sau nu la fel cu cele de la Reiki traditional, dar presupun ca nu - tinand cont si de faptul, ca este impartit in mai multe nivele (7) decat Reiki Traditional (3, respectiv la unii maestrii 4).
In Reiki Traditional nivelul shinpiden (adica gr III sau de maestru) se acorda in special celor care vor sa duca mai departe traditiile, initiind si pe altii in aceasta tehnica. De acea - cred eu - cine vrea sa ajunga la acest nivel in Reiki, va trebui sa parcurga fiecare gr de initiere, sa cunoasca principiile etice, tehnicile de tratament, simbolurile si modul lor de utilizare (corespunzator nivelului de initiere), sa aiba experienta in a lucra cu Reiki etc. Fara acestea nu vad cum ar putea transmite o traditie vie, bazata pe cunostinte si experienta celor care sunt interesati de aceasta cale spirituala.
BLaszlo
Apreciere:

Nume: Lucian
E-mail: lucianbogdan@yahoo.com
Tară Romania
Data si ora: 2011-01-21 22:41:36
Comentariu: Atunci când cei din jurul tău (familie, prieteni, colegi) ți se plâng de vreo problemă de sănătate, poți deschide cu ei subiectul Reiki, explicându-le ce înseamnă și cum îi poate ajuta. Unii vor refuza, unii vor fi reticenți (având nevoie de timp și de informații ca să accepte o asemenea idee), unii vor fi curioși, iar unii vor fi dornici să participe la o ședință de tratament.

Tratamentele ar fi indicat să le faci într-un loc în care atât persoana tratată cât și tu să vă simțiți confortabil. Cu alte cuvinte, ar fi potrivit să vă întâlniți acasă la unul dintre voi, într-o perioadă în care să nu fiți deranjați de alte probleme sau persoane.

Ai grijă la tine și la cât din timpul tău ești dispusă să acorzi acestui lucru. Poate apărea tendința să îți supraîncarci orarul cu tratamente (ceea ce îți va răpi din timpul pe care ai vrea să îl dedici altor activități), sau se poate întâmpla să vrei să grăbești lucrurile. Poate că la început vor fi puține persoane dornice să le faci tratament, poate că la unele rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor (ale tale și ale lor). Ai răbdare, ai încredere în Reiki și bazează-te pe intuiție.
Apreciere:

Nume: camelia
E-mail: cameliabigan@yahoo.com
Tară Romania
Data si ora: 2011-01-19 14:25:58
Comentariu: Ma bucur ca vorbiti asa deschis aici. Imi place si muzica, o ascult in timp ce scriu. Am facut un curs reiki pentru gradul 1. Ash vrea sa trec la gradul doi, dar pentru asta maestrul a spus sa fac o serie de tratamente pe persoane. Cum sa fac asta, ca nu-mi vine sa-i abordez pur si simplu, nici sa dau anunt public pentru asta. Multi mi se plang de cate o problema, dar cum sa le fac tratamentul, la birou, sa-i invit acasa, sa merg la ei!? Si cum sa le zic fara a crede ca sunt in vreun fel. Ei parca vin spre mine si imi spun problemele, dar cum sa ma apuc in autobuz, la birou, sau pe unde i intalnesc sa le fac tratament reiki. Unii sunt necunoscuti, cum fac ,unde fac asta!?
Apreciere:

Nume: Lucian
E-mail: lucianbogdan@yahoo.com
Tară Romania
Data si ora: 2011-01-01 12:17:24
Comentariu: Te aşteptăm cu drag pe forum, pentru a discuta despre orice te interesează legat de Reiki.
Apreciere:

Nume: zina
E-mail: casper59summer@yahoo.com
Tară basarabia
Data si ora: 2010-12-23 21:57:52
Comentariu: foarte interesant, am descoperit acest site intamplator, sau poate nu ! asa a fost sa fie,! a sosit timpul ! ? cat despre punerea mainilor, faceam si fac asta fara sa stiu ca de fapt asta e reiki, intuitie ?, intamplare ? descoperire ? revelatie ? din toate cate ceva ! minunat! vreau sa stiu mai mult ! caci meritul e al celui care face bine ! dar un merit si mai mare il are cel care poate face rau , dar se abtine sa faca asa ceva !
Apreciere:

Nume: de-a dura lex
E-mail: email@anonimat.ro
Tară România
Data si ora: 2010-11-22 14:53:25
Comentariu: Nu mă interesează Reiki, dar țin să vă felicit pentru acest sait și să vă urez baftă.
Apreciere:

Nume: suparare
E-mail: itabria@yahoo.com
Tară romania
Data si ora: 2010-11-14 16:29:14
Comentariu: Avand in vedere ca Cartea de Oaspeti a fost lansat cu scopul de a va putea transmite parerile, observatiile sau impresiile legat de site, respectiv de a putea transmite mesajele si sugestiile destinate administratorilor paginii www.reikitraditional.ro, inscrisurile postate de utilizatorul "suparare", respectiv raspunsurile primite de la "Lucian" au fost transferate pe Forum sub tematica:

Suparare, ingeri, vraja si Reiki

Va multumesc pt intelegere
SiteAdmin
Apreciere:

Developed and implemented by: Xenzor Team
 
Copyright © www.reikitraditional.ro