Home arrow Vendégkönyv

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Mi a Reiki ?
A Reiki 5 Alapelve
A Reiki fokozatai
A Kezelésekről
Tanfolyamokról
Táborok
Jegyzetek

Napi Bölcselet
Szemnek és Léleknek
Újdonságok
Könyvajanló
Fórum
Vendégkönyv
Keresés
Fotógaléria
Kapcsolatok
Linkek

   

Vendégkönyv

Üdvözöllek a Tradicionális Reiki Vendégkönyv oldalán!


157 hozzászólás.
< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >


Új bejegyzés
Név: suparare
E-mail: itabria@yahoo.com
Ország rominia
Dátum és idő: 2010-11-07 11:16:47
Hozzászólás: Cind m-am impartasit la preot a zis sa nu mai merg acolo fiindca reiki e ceva asemanator cu vrajile.Va rog sa ma lumineze cineva si pe mine?

Nu este mai mare vraja decat sa respiri, sa faci dragoste, sa te duci la munca sau la biserica, sau sa faci orice ti-ar place si ti-ar aduce bucurie in viata. Desigur, se intampla ca unii sa se simta amenintati de lucruri pe care nu le inteleg sau care nu se incadreaza in limita dogmelor propavaduite.
Si asta in conditiile in care am vazut multi practicanti Reiki care in urma practicii au devenit si mai credinciosi, intelegand minunatia existentei noastre.
In concluzie: fiecare cu propria credinta, propria viata...
BLaszlo
Értékelés:

Név: Cricovan
E-mail: ramona.cricovan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-05-09 09:05:52
Hozzászólás: O..multumesc, sper si eu ca va mai intra pe site. Dar, daca cineva o cunoaste, va rog sa-i spuneti. Sau poate stie cineva unde s-o mai caut. Multumesc Lucian, esti dragut.
Értékelés:

Név: Lucian
E-mail: lucianbogdan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-05-08 22:50:34
Hozzászólás: Eu cred că fiecare ajută aşa cum se pricepe. Faptul că nu îl văd pe celălalt cu găleata în mână, alergând spre foc, nu înseamnă neapărat că el nu ajută. Sigur, el nu ajută aşa cum cred eu că ar trebui să ajute, dar nu am cum să ştiu mai bine ca el ce are de făcut. Important este să am grijă la ce fac eu şi să am încredere că fiecare face ce are de făcut, fie că eu înţeleg ce face sau nu.

(Îmi pare rău că nu ai reuşit să iei legătura cu acea persoană; poate va mai intra pe site şi va citi mesajul tău)
Értékelés:

Név: Cricovan
E-mail: ramona.cricovan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-05-06 22:31:52
Hozzászólás: “Sa nu judecam pe altii, dar, cand arde casa vecinului, nu stau sa ma rog si sa ma imbunatatesc, ci chem pompierii, alerg la cismea. Altfel, se cheama ca sunt fudul si nu-mi iubesc aproapele.” - Monahul de la Rohia

Cati sunt dispusi sa actioneze atunci cand “arde” si cati nu doresc sa renunte la “imbunatatirea” lor?...Cati sunt dispusi sa-si sacrifice timp si ani din viata pentru a actiona si a-si asuma responsabil ajutorul direct, in schimbul unei confortabile cautari spirituale? Cati “pompieri” si cati “fuduli” sunt?

“Doar Dumnezeu exista, restul tot nu-i decat ipoteza.”

(regret ca nici pana acum n-am reusit sa contactez sau sa fiu contactata de persona pe care o cautam)


Értékelés:

Név: Teo
E-mail: dodo_mick@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-04-29 11:40:58
Hozzászólás: Apropo de maini care vindeca, ascultati super-piesa Healing Hands de la Citizen Cope. :)
Értékelés:

Név: Cricovan
E-mail: ramona.cricovan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-03-26 20:52:03
Hozzászólás: Multumesc. Poate ma va contactat, sper. Nu cred ca ar fi corect sa solicit inscrierea in forum doar pentru a afla o adresa. Este singura persoana cu care doresc sa interactionez dintre utilizatori. Dar ramane speranta, poate va vedea sau cineva va avea bunavointa si ii va transmite mesajul meu.
Multumesc, inca o data pentru intelegere.
Értékelés:

Név: Cricovan
E-mail: ramona.cricovan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-03-25 21:20:29
Hozzászólás: Revin cu rugamitea catre administratorii site-ului, de a ma ajuta sa aflu adresa persoanei care cu mult timp in urma, participa la discutile forumului. O cunoaste cineva?
Daca e posibil, scrieti-mi pe adresa ramona.cricovan@yahoo.com. Multumesc


Asa cum este precizat si disclaimer, datele utilizatorilor Forumului Reiki Traditional sunt accesibile doar celorlaltor utilizatori acceptati pe Forum. Totusi, daca persoana mentionata doreste sa va contacteze, va putea face la adresa mentionata de Dvs. Va multumim pt intelegere.
Értékelés:

Név: Cricovan
E-mail: ramona.cricovan@yahoo.com
Ország Romania
Dátum és idő: 2010-03-17 19:44:21
Hozzászólás: Urmaresc acest site cu interes. Subiectele tratate, de cei care posteaza in cadrul forum-ului, sunt un deliciu spiritual.
As dori sa contactez, unul dintre participantii discutilor din cadrul forumu-lui si care de ceva timp nu-l mai regasesc in cadrul acestora.
Cateva subiecte, mi-au trezit interes, iar modul acestuia de abordare, cu bun simt, fara infatuare, m-a determinat sa vin cu aceasta rugaminte de a ma ajuta sa-l contactez, pentru a ma ajuta sa gasesc raspunsuri la anumite intrebari care pe mine ma macina si cred ca are anumite raspunsuri.
Este vorba de Simona sau Simona".
Multumesc
Értékelés:

Név: blidaru
E-mail: blidaru_viorica2000@yahoo.com
Ország romania
Dátum és idő: 2010-03-09 16:05:14
Hozzászólás: studiez REIKI cam din anii97-98 si vreau sa va spuni ca am facut multa practica pe mine personal, nu tot timpul,dar a fost cu efect.De la o vreme iar mi-am adus aminte sa mai practic,deoarece noaptea nu prea dorm si mi-am adus aminte de cand faceam mai mereu ca practica REIKIimi aducea somn profund. Asa mi-am adus aminte ca ari trebui sa iau legatura cu un maistru care sa ma initieze si sa primesc si racordajele respective, ca sa pot practica in continuare pentru mine si poate in acelas timp pot ajuta si pe altii!!! CRED ca de abea acuma mi-a sosit tmpul,sau de acuma merit sa pot practica cu adevarat REIKI!!!Deci am si eu rugamintea daca ma poate ajuta cineva sa ma initieze si sa imi dea racordajele necesare de care am nevoie!!!! VA MULTUMESC!!!!!D-NE AJUTA! va las si un nr.de tel.*** / jud: brasov.

* editat de administratorul site-ului
Értékelés:

Név: popa daniela
E-mail: daniela popa74@yahoo.com
Ország romania
Dátum és idő: 2010-01-14 16:39:32
Hozzászólás: e ceva de nedescris pacat ca cunoastem doar asa putin despre aceasta terapie si ca suntem putin cei ceam auzit despre ea va multumes pe mine m-a ajutat si sper sa am acazia sa pot si sa invat si eu la randul meu va multumesc
Értékelés:

Developed and implemented by: Xenzor Team
 
Copyright © www.reikitraditional.ro