Home arrow Fórum

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Mi a Reiki ?
A Reiki 5 Alapelve
A Reiki fokozatai
A Kezelésekről
Tanfolyamokról
Táborok
Jegyzetek

Napi Bölcselet
Szemnek és Léleknek
Újdonságok
Könyvajanló
Fórum
Vendégkönyv
Keresés
Fotógaléria
Kapcsolatok
Linkek

   
Felhasználói feltételek

Tisztelt fórumozó

A Fórum keretein belül felvetett témák többsége regisztráció nélkül olvasható, a hozzászólás és új téma inditás viszont regisztrációt igényelnek.

A regisztráció egy érvényes e-mail cím és bemutatkozás (reikis tapasztalatok, más módszerek, érdeklodési körök, miért szeretnél a fórumhoz csatlakozni stb.) alapján történik, kérésedre a Fórum Adminisztrátorai a legrövidebb időn belül válaszolnak és pozitív döntés esetén felhasználónevedet aktiválják. A regisztrációnál megadott adataid csak a már regisztrált tagok számára lesznek láthatóak.

Noha az Adminisztrátor, és a Moderátorok mindent megtesznek, hogy minél hamarabb eltávolítsák, vagy töröljék a Fórumból az általánosan kifogásolható anyagokat, lehetetlen, hogy minden egyes hozzászólást átnézzenek. Ebbol adódóan a Fórumon található összes hozzászólás a szerző nézeteit tükrözi, és nem az Adminisztrátorok, Moderátorok, vagy a webmester álláspontját - nem vállalunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért. Nem tartunk elfogadhatónak sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyulöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan anyagot, mely törvénysértő. Sem olyan anyagot, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után. A Fórum webmesterének, az Adminisztrátornak és bármely Moderátornak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásokat, vagy lezárni egy nyitott témát, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges.

A felhasználó által megadott információk egy része tárolásra kerül a Fórum adatbázisában. Ezek az adatok nem kerülnek ki egy harmadik félnek, de sem az Adminisztrátor sem a Moderátorok nem tudnak felelősséget vállalni arra, hogy "hacker-támadás" által nem kerülnek nyilvánosságra. A megadott e-mail cím csak a regisztráció (és új jelszó) érvényesítésénél kerül felhasználásra.

Forum created by BEERWIN at XENZOR PRO