Home arrow Forum

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   
Termeni si conditii

Stimate Utilizator

Majoritatea temelor, subiectelor deschise in cadrul acestui Forum sunt accesibile tuturor vizitatorilor, insa deschiderea unor subiecte noi sau postarea unor raspunsuri este permisa doar utilizatorilor inregistrati.

Inregistrarea pe Forum se face pe baza unei adrese de e-mail valide insotita de o scurta prezentare (experiente cu Reiki, alte metode, domenii de interes, de ce vrei sa te alaturi membrilor acestui forum etc). Solicitarea va fi analizata in scurt timp de catre Administratori, iar in cazul unei rezolutii favorabile, user-ul tau va fi activat. Datele furnizate la inregistrare sunt vizibile doar membrilor inregistrati.

Desi Administratorii si Moderatorii fac totul in vederea eliminarii sau stergerii tuturor materialelor neacceptabile, este imposibil sa verifice fiecare mesaj in parte. Astfel, mesajele reprezinta opinia autorilor lor si nu punctul de vedere al Administratorilor sau Moderatorilor, deci nu ne asumam responsabilitate pentru continutul acestor mesaje. Consideram neacceptabile mesajele obscene, vulgare, calomniatoare, cele care indeamna la ura, respectiv cele ilegale sau imorale. Nerespectarea acestora atrage stergerea imediata si irevocabila. Administratorii si Moderatorii Forumului au dreptul de a sterge sau de a edita orice mesaj postat, sau sa inchida o tema deschisa, daca considera necesar.

O parte dintre informatiile furnizate de utilizator sunt stocate in bazele de date ale Forumului. Aceste date nu sunt furnizate tertilor, dar nici Administratorii si nici Moderatorii nu-si pot asuma raspunderea pentru << scurgerile de informatii >> in cazul unor atacuri electronice. Adresa de mail este folosita doar la inregistrare (si schimbare parola), respectiv la activare.

Forum created by BEERWIN at XENZOR PRO