Home arrow Principiile Reiki arrow I. Principiu

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   
PDF Imprimare E-mail
  "Valul
cand se ridica furios,
cand se aseaza linistit.
Valul marii
e aproape identic
cu soarta omului"Nu te enerva !

„Nervozitatea, supararea este de fapt un sentiment fara rost. Supararea, ca si majoritatea reactiilor sentimentale necoraspunzatoare, provine din acea remuscare pe care o simtim datorita ruperii noastre de Constiinta Universala. Nervozitatea de fapt înseamna dorinta de a fi condus/ajutat, si apare cand simtim ca lucrurile ne scapa din maini, ca nu suntem sinconizati cu telul universal sau divin al vietii noastre”- scrie Paula Horan.

Nu este nimic rau in a fi suparat; aceasta ne arata doar ca incercam sa inotam impotriva curentului si ca lucrurile nu evolueaza conform asteptarilor noastre. Cel mai bine este sa lasi aceasta suparare sa dispara imediat, dar daca esti cuprins totusi de ea incearca sa constientizezi ca tu esti cel care face jocul, tu stabilesti regulile vietii tale si tu iti impui limitele propri. Mediul in care traiesti este o oglinda pentru tine ca sa poti masura pana unde ai ajuns in viata. „Dusmanii” sunt de fapt prietenii tai adevarati: iti arata punctele tale slabe, vechile conditionari si te ajuta sa-ti schimbi comportamentul negativ. Daca reusesti sa-ti surprinzi sentimentele, sa intelegi cum si de ce apar ele, puterea lor asupra ta va scadea.

Data viitoare, inainte sa te „infierbinti”, incearca sa cuprinzi clipa, emana dragoste din tine. E foarte greu sa fi suparat in timp ce zambesti. Poate ca zambatul tau va fi rasplatit... Bucura-te de viata, astfel incat viata sa se poata bucura la randul ei pentru tine.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro