Home arrow Principiile Reiki arrow IV. Principiu

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   
PDF Imprimare E-mail
  "Munca este dragostea scoasa la lumina.
Si, daca nu poti sa muncesti cu dragoste ci cu scarba, atunci mai bine paraseste lucrul tau si asaza-te la poarta templului spre a primi pomana de la cei care cu bucurie muncesc.
Iar daca, cu nepasare, vei face painea, va fi o paine amara, care nu va potoli decat pe jumatate foamea omului.
Deoarece daca, fara tragere de inima, vei staorce mustul din struguri, atunci nepasarea ta ca o otrava se va raspandi in acel vin.
Si chiar daca vei canta asemenea ingerilor, dar nu vei iubi cantecul, auzul oamenilor va ramane surd la glasul zilei ca si la cel al noptii.”Lucreaza cu severitate asupra ta !

Dezvoltarea, cresterea spirituala poate fi atins doar cu o munca severa, continua si plina de daruire. Pentru asta: cauta, descopera si creaza. Du-te spre tine oricat de departe ar fi acest loc. Daca exersezi cu daruinta, cu fiecare zi te apropii cu un pas de tel.

Este important sa fi intotdeauna sincer cu tine insuti. Aceasta sinceritate inseamna sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate si sa faci totul cum stii tu cel mai bine in acel moment.

Pe calea spirituala intotdeauna apar ajutoare, invatatori, ghizi, dar rezultatele cele mai importante pot fi atinse numai de tine. De acea bate la fiecare usa si deschide-o singur. invatatorul din interiorul tau te asteapta in timp ce tu-l astepti. Cai spirituale sunt multe. Sunt unii care aleg Reiki, altii aleg o alta cale. Fiecare ce i se potriveste. Exista o singura „regula”: sa nu te opresti niciodata, pentru ca vei obosi.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro