Home arrow Gradele Reiki arrow Gradul III.

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   
PDF Imprimare E-mail
  "Asa cum eu cunosc invatatura,
tot asa o cunosti si tu.
Devino propriul tau maestru,
propriul tau initiat."Acest nivel este asa numitul „grad de maestru”. Dar sa nu aiba nimeni iluzii, nu din cauza racordarilor devine cineva maestru. Poate in multe cazuri ar fi mai corect folosirea termenului de „invatator" sau „profesor”. Pentru a deveni maestru trebuie sa fii acceptat ca maestru. Nimeni nu se poate autoproclama maestru.

A fi maestru si a face pe cineva maestru este o mare responsabilitate. De acea numai o foarte mica parte dintre practicanti ajung la acest nivel de initiere.

Nivelul acesta este unul axat doar pe dezvoltare a personalitatii, adresandu-se doar celor care simt o chemare, vocatie pentru Reiki si care vor sa imparta si altora cunostintele si aptitudinile dobandite. Profesorul/invatatorul devine maestru prin procesul lung de invatare/predare si prin confruntarea continua cu proprii discipoli. Niciodata nu trebuie date solutii unice la problemele altora; doar sfaturi, sugestii si posibilitati. Trebuie starnita curiozitatea, ajutat procesul de pornire si apoi inaintarea pe drum.

Cel care termina acest grad se obliga sa exerseze, sa invete/predea dar in primul rand sa traiasca energia Reiki.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro