Home arrow A Kezelésekről arrow Állatok, növények, tárgyak reikizése

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Mi a Reiki ?
A Reiki 5 Alapelve
A Reiki fokozatai
A Kezelésekről
Tanfolyamokról
Táborok
Jegyzetek

Napi Bölcselet
Szemnek és Léleknek
Újdonságok
Könyvajanló
Fórum
Vendégkönyv
Keresés
Fotógaléria
Kapcsolatok
Linkek

   
PDF Nyomtatás E-mailMivel a Reiki mindenféle életfolyamatot támogat, így kivétel nélkül mindent lehet reikizni, ami kapcsolatban van az élettel és életfolyamatokkal. Azaz, minden élőt és élettelent.

   
Állatok: Minden állat szereti a Reikit, nagyon érzékenyek rá és tudják, hogy melyik testrészüknek van szüksége rá. Ennek következtében mindig igyekeznek úgy helyezkedni, hogy kezeink a legmegfelelőbb helyre kerüljenek. Nagytestű vagy veszélyes állatok esetén javasolt a távreiki vagy ételük és vizük reikivel való feltöltése.

Növények: reikizhetünk vágott vagy cserepes virágot, fát, cserjét vagy bármilyen más növényt, ami eszünkbe jut. Kezelésük egyszerű: a tenyereink közé fogjuk a virágot, a leveleket vagy akár a cserepet. De megreikizhetjük az öntözővizet is és így közvetve látjuk el növényeinket energiával.
   

   
Élettelen tárgyak: bármilyen furcsán hangzik, ezeket is lehet reikizni. Könnyebben, finomabban működnek, tovább eltartanak. Meghálálják a velük való foglalkozást. Feltöltheted kedvenc kristályaidat is életenergiával és ezeket magadnál hordva mindig élvezheted hatásait. De lehet reikizni ételt és italt (plusz energiával tölti fel, javítja az ízt), gyógyszereket (segít csökkenteni a káros mellékhatásokat), stb.

E lehetőségek sora a végtelenbe torkollik. Legyen merszed kísérletezni.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro