Home arrow Despre tratamente arrow Reiki la animale, plante si obiecte

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   
PDF Imprimare E-mailPentru ca Reiki sprijina toate fenomenele vietii, putem practica Reiki asupra a tot ce este legat de viata si de fenomenele vietii, fara exceptii. Adica atat la fiinte vii, cat si la obiecte.

   
Animale: Toate animalele iubesc Reiki, sunt foarte sensibile la ea si stiu care parte a corpului lor are nevoie de energie. Din aceasta cauza, intotdeauna incearca sa se aseze in asa fel incat palmele noastre sa ajunga in pozitiile cele mai bune. In cazul unor animale mari sau periculoase este indicat Reiki la distanta, dar putem incarca cu energie si mancarea sau apa lor.

Plante: putem face Reiki florilor taiate sau in ghiveci, copacilor, tufelor sau oricaror alte plante. Tratamentul acestora este simplu: tinem intre palme toata planta, floarea, frunzele sau radacina (ghiveciul) acesteia, dar putem incarca cu energie si apa cu care le stropim plantele noastre.
   

   
Obiecte: oricat de ciudat suna, putem face Reiki si obiectelor neinsufletite. Ca urmare, acestea vor functiona mai usor si pentru mai mult timp. Vor fi recunoscatoare pentru timpul acordat. Poti incarca cu energie vitala cristalele preferate si, purtandu-le la tine, poti beneficia de efectele benefice ale acestora. Dar poti incarca cu energie mancarea si bautura (primesc un plus de energie si capata un gust mai bun), medicamente (ajuta in reducerea efectelor secundare nedorite), etc.

Sirul posibilitatilor este infinit. Trebuie sa ai curajul de a experimenta.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro