Home arrow Despre tratamente arrow Senzatiile din palme

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Ce este Reiki?
Principiile Reiki
Gradele Reiki
Despre tratamente
Despre cursuri
Tabere
Articole

Sfatul zilei
Pentru Ochi si Suflet
Noutati
Carti recomandate
Forum
Cartea de oaspeti
Cautare
Galerie foto
Contacte
Linkuri

   
PDF Imprimare E-mailCu cat exersezi si practici Reiki mai mult, cu atat devii mai sensibil la energiile fine, pure, si cu atat mai usor o sa fie sa-ti stabilesti propriul sistem de senzatii din palme, care iti semnalizeaza cu ce te confrunti. In acelasi timp trebuie sa stii ca aceste semne sunt doar pentru tine. NU da diagnostice (mai ales daca nu ai pregatire in acest sens)!

Care pot fi aceste senzatii si ce inseamna ele in general?

Furnicaturi: de obicei semnaleaza locul unei inflamatii, dar faptul ca e vorba de o inflamatie acuta sau cronica se va putea observa numai pe baza senzatiilor directe. Poate insemna insa si o lipsa de energie.

Senzatia de raceala: poate fi un blocaj vechi de energie, care influenteaza puterea de viata a organismului, dar poate semnaliza si lipsa unui organ. Pentru dizolvarea blocajelor energetice ai nevoie de o munca perseverenta.

Senzatia de fierbinteala: semnalizeaza faptul ca energia vitala este bine primita. Senzatia de caldura este cea mai frecventa senzatie in timpul sedintelor Reiki. Cu cat mai intesa este aceasta senzatie, cu atat mai mare nevoie este de Reiki.

Senzatia de lipeala: probabil inseamna ca este nevoie urgent de energie. In urma incarcarii cu energie a locului respectiv, aceasta senzatie dispare.

Senzatia de respringere: sau este vorba de un blocaj foarte vechi de energie, sau Reiki este refuzat. Trebuie sa clarifici cu persoana respectiva daca este dispusa sa constientizeze problema cu care se confrunta.

Senzatia de curgere (flow): Reiki este bine primit si circula fara oprelisti prin tot organismul.

Senzatia de durere: poate fi un semnal pentru eliberarea unor energii blocate, dar o durere estompata poate semnaliza si o aglomerare de energie.

Sa repetam: reguli stricte nu exista, tot ce a fost spus mai inainte sunt doar indicatii. Sedintele de Reiki difera unele de altele. Cel care canalizeaza Reiki si cel care percepe energia nu au in mod obligatoriu aceleasi senzatii. Nu te descuraja. Asculta-ti intuitia si palmele, deoarece acestea sunt cei mai buni sfetnici.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro