Home arrow Jegyzetek

  • HU
  • RO
  • EN
Home
Mi a Reiki ?
A Reiki 5 Alapelve
A Reiki fokozatai
A Kezelésekről
Tanfolyamokról
Táborok
Jegyzetek

Napi Bölcselet
Szemnek és Léleknek
Újdonságok
Könyvajanló
Fórum
Vendégkönyv
Keresés
Fotógaléria
Kapcsolatok
Linkek

   
PDF Nyomtatás E-mailSpirituális út sok van. Céljuk, hogy a gyakorlót közelebb vigyék önmagához, segítsenek megismerni belső énjét és az őt körülvevő világot. Egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik, egyik sem fehér vagy fekete. De minden embernek más és más út felel meg. Van, aki a vallásban keresi a választ és van, aki a keleti filozófiákat tanulmányozza és gyakorolja, de akár fordulhat a nyugati ezoterikus tanítások felé is, és még sorolhatnám. Mindenki saját maga dönti el, hogy számára melyik a legjobb. Ez „a legjobb” a fejlődés során változhat. Bármikor eljöhet az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy tovább kell lépni. És ez így van rendjén.

Ugyanakkor ezek az utak, módszerek nem zárják ki egymást. Többségük kiegészíti a másikat, a dolgok lényegét más és más oldalról világítja meg.

A Reiki csak egyike ezeknek a spirituális utaknak. Lévén, hogy nem kötődik semmilyen dogmarendszerhez, tanításai nyugodtan kiegészíthetők más spirituális utakéval.

A következőkben, barátaim segítségével, néhány módszert, tanítást, utat szeretnék felvezetni azok közül, amelyek minket is érdekelnek, foglalkoztatnak. Nem célunk a témák teljes kimerítése. Inkább szeretnénk, ha ez egy kiinduló pont lenne mindazok számára, akik még mindig keresnek.

Jó keresést azoknak, akik még bizonytalanok és jó utat mindazoknak, akik már rátértek választott útjaikra.

 
 
Copyright © www.reikitraditional.ro